Evenementen
woensdag

15

mei
t/m
vrijdag

31

mei

Asperges aan het veld

Raaijmakers Hoeve in Nuenen faciliteert pop up restaurant voor ‘Asperges aan het Veld’.

Lees meer

Locatie:
Raaijmakers Hoeve
Organisatie:

zondag

26

mei

Liederentafel

Elke laatste zondag van de maand is er weer de Liederentafel, een avond gezellig met elkaar zingen. Voor de pauze is er een programma, na de pauze worden er verzoeknummers gezongen. Aanvang 20.30 uur en het duurt tot ongeveer 22.30 uur.

Locatie:
Café Schafrath, Nuenen
Organisatie:

zaterdag

1

juni
t/m
zondag

2

juni

Open deur voor tuinfanaten

Dit zomerse weekeinde gaat alle aandacht uit naar de liefde voor planten. Naast rondleidingen door de tuinen, die nu in optima forma zijn, organiseren we een ruilbeurs voor planten en andere activiteiten die de ware tuinfanaat zullen aanspreken. Deze is dan bij deze ook van harte uitgenodigd en zij of hij zal bij vertoon van een lidmaatschapskaart voor een groene vereniging (tuinclub, tuinblad, moestuinvereniging of natuurorganisatie) vrije toegang krijgen.

Locatie:
De Walburg
Organisatie:

zondag

2

juni

Beelden in het Park

15 beeldhouwers tonen ca. 50 beelden uit steen tussen 11.00 en 17.00 uur. Entree is gratis

Locatie:
Het Park, Nuenen
Organisatie:

dinsdag

4

juni
t/m
vrijdag

7

juni

Avondvierdaagse

4 dagen wandelen door de bossen en velden van Nuenen. Startpunt is elke avond het clubgebouw van H.S.C.N. aan de Lissevoort.  

Locatie:
Nuenen

zaterdag

8

juni
Locatie:
Organisatie:

zaterdag

8

juni
t/m
maandag

10

juni

Internationale Stationaire Motorenshow

Tijdens de Pinksterdagen wordt in Nuenen de internationale stationaire motorenshow georganiseerd. Het gaat hier om een show voor zogenaamde stationaire motoren, de veteranen op het gebied van verbrandingsmotoren, voorouders van de moderne benzine- en Dieselmotoren. Deze show is onder de naam “internationale stationaire motorenshow Nuenen” inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste shows in zijn soort in Europa. De tentoongestelde stationaire motoren werden eind 19e en... Lees meer

Locatie:
Landgoed Gulbergen, Schoutse Vennen 15, Nuenen
Organisatie:

zondag

9

juni

Festival Blues'M

Sinds 2013 organiseert Sunny Blues Nuenen elk jaar met Pinksteren een fantastisch openlucht bluesfestival in het sfeervolle park in hartje Nuenen. Lekker nippend aan een fris glaasje bier of wijn kun je hier genieten van de beste bluesbands. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om tussendoor ook lekker wat te eten. Line up tot zover bekend:  Veldman Brothers, Thomas Toussaint band, Ray Stepien Trio.

Locatie:
Het Park, Nuenen
Organisatie:

woensdag

12

juni

Buitenspeeldag

Kom met z'n allen fijn buitenspelen, van 13.30 tot 17.00 uur.

Locatie:
Sophiastraat, Nuenen
Organisatie:

zondag

16

juni

Van Goghmèrt

De van Goghmèrt....een zomerse zondag vol winkelplezier, kraampjes, muziek en speciale attracties voor jeugdige bezoekers! Geen Van Goghmèrt zonder muziek! Ook dit jaar zijn er orkestjes aanwezig om een muzikale bijdrage te leveren aan de gezelligheid. Diverse podia staan verspreid over de mèrt..... ze zijn natuurlijk vooral bij de sfeervolle terrasjes te vinden. Iedereen is dus van harte welkom op de Van Goghmèrt te Nuenen, van Park tot Vincent van Goghplein en van Voirt tot Lindeboom, van... Lees meer

Locatie:
Organisatie: