Loopgroep Nuenen

Loopgroep Nuenen (LONU) werd in 1993 opgericht. Bij de club zijn beginnende en gevorderde lopers, recreanten maar ook wedstrijdlopers van harte welkom.

cropped-springen.jpg

Doelst​elling
De doelstelling is recreatief lopen, waarbij ook het sociale contact een grote rol speelt. De begeleiding door de trainers is er voor lopers van elk niveau en voor alle afstanden. Maar ook degenen die een halve of hele marathon willen lopen worden kunnen bij LONU terecht.

Hardlopers van elk niveau zijn welkom
Bij LONU zijn zowel de beginnende (je moet wel 30 minuten achter elkaar kunnen hardlopen; anders kun je de Staterscursus volgen) als de ervaren hardlopers welkom. De loopgroep kenmerkt zich doordat we altijd een gezamenlijke warming-up uitvoeren door enkele gediplomeerde trainers.​ Vervolgens gaan ze in groepen ‘de weg op’.

Beginnen met lopen?
LONU biedt je de mogelijkheid om gratis vier trainingen mee te lopen. Gewoon. Zonder kosten uitproberen of hardlopen ook iets voor je is. Wat moet je daar voor doen? Niets!. Je meldt je gewoon op een dinsdag- of donderdagavond bij het LONU clubgebouw en een van onze trainers maakt je wegwijs. Voorwaarde is wel dat je al een half uur achter elkaar kunt hardlopen.

Starterscursus
Voor wie wil beginnen met hardlopen en nog helemaal geen ervaring heeft, organiseren we ieder jaar een Starterscursus. Voor deze cursus is geen loopervaring nodig. Wie al zo’n 5 kilometer of meer hardlopen volhoudt (ongeveer een half uur), kan deze beginnersgroep overslaan en meteen aansluiten bij de reguliere trainingsgroepen. Voor vragen over de Starterscursus klik hier.

In de voorbereiding op wedstrijden en andere evenementen zijn er specifiek daarop aangepaste trainingen.

Kijk voor meer informatie op de website

Contact:

Loopgroep LONU heeft haar locatie aan het Wettenseind 28 in Nuenen:

Vanuit het centrum van Nuenen kom je er via de Geldropsedijk. Met de auto kun je er komen over het Wettenseind. Er is ruime parkeergelegenheid op het sportpark. Beter nog kom je lopend of met de fiets en ga je rechts het fietspaadje in voorbij de rotonde bij de Arnold Pootlaan. Precies op de hoek staat ons clubgebouw.

Voor inlichtingen en vragen stuur een mail naar info@lonu.nl

Email:

info@lonu.nl

Website:

http://www.lonu.nl